Life's Beautiful

våra retreat

Vi erbjuder upplevelser i närmiljö i vårt natursköna Österbotten med världens näst renaste luft och ren natur.

Njut av en minisemester utan att åka utomlands. Du kan skämma bort dig själv hos oss över en långhelg; fredag-söndag, lördag-söndag eller en heldag (lördag).

endagsretreat

Dagen börjar klockan tio på lördag förmiddag och du hälsas välkommen med en kopp varmt te innan yinyogan med Malin börjar.

Efter yogan bjuds du in till en mångsidig och smakrik vegetarisk/vegansk lunch, som gärna intas i tystnad.

Då du smält maten hålls en lugnande meditation/reflektion med Eva eller ljudbad med Annette som efterföljs av en fikapaus.

Immos Pilatespass hålls innan middagen, som serveras klockan fem och dagsretreatet avslutas en timme senare. Vi hoppas att du haft en skön dag och fyllt på med ny energi.

160€

Följande dagsretreat enl överenskommelse (max 6 pers)

Fr, lö eller sö
Du som vill betala med Smartum, Tyky-sedlar eller e-Passi bokar här
 

tvådagarsretreat, lördag till söndag

Lördag förmiddag klockan tio hälsas du välkommen till Villa Ecola med en kopp varmt te och din inre resa börjar med yinyoga tillsammans med Malin. Efter yogan bjuds du in till en mångsidig vegetarisk lunch som efterföljs av meditation/reflexion med Eva eller ljudbad med Annette. Fikapaus och egen tid med möjlighet till exemplevis naturupplevelser.

Framåt eftermiddagen bjuds det på ett pass Pilates tillsammans med Immo, som hjälper dig att stärka upp de inre musklerna. Middagen serveras efter Pilates passet och för den som vill är bastun varm från klockan 20:00 fram till 22:00. Det finns även möjlighet att simma i sjön alldeles vid bastun. Efteråt är det skönt att krypa i säng.

På söndag morgon blir du väckt till ljudet av klangskålarna och det bjuds på varm dryck som avnjutes under tystnad innan yinyogan börjar tillsammans med Malin.

Frukostens mångfald avnjutes bäst även den under tystnad och du får gott om tid att smälta maten och kanske ta en skön promenad eller njuta av utsikten och bara koppla av. Du kommer att få uppleva ett underbart ljudbad tillsammans med Stefan eller Annette efter att den goda lunchen serverats och det är dags att tänka på hemfärd. Retreatet avslutas på eftermiddagen klockan 15:00 och vi hoppas att du haft en skön minisemester.

310€

Följande tvådagarsretreat enligt överenskommelese (max 6 pers)

Lö-Sö enl.ök.
Du som vill betala med Smartum, Tyky-sedlar eller e-Passi bokar här
 

tredagarsretreat under en Långhelg

Fredag eftermiddag hälsas du välkommen till Villa Ecola och din inre resa börjar med mediyoga tillsammans med Eva. Efter yogan bjuds du in till en härlig och kryddig vegetarisk middag. För den som vill är bastun varm från klockan 20:00 fram till 22:00. Det finns även möjlighet att simma i sjön alldeles vid bastun. Efteråt är det skönt att krypa i säng och få en god nattsömn inför de kommande dagarna.

Lördag morgon väcks du till klangskålens harmoniska vibration och du får en kopp varm morgonte eller kaffe. I lugn och ro och i tystnad, avnjuter vi vår varma dryck innan det är dags för skön avslappnande yinyoga tillsammans med Malin. Därefter bjuds det på en närande och välsmakande frukost som intas även den i tystnad och stillhet. Du kan vila i stunden tills följande pass börjar, som är en meditations-/reflektionsstund tillsammans med Eva.

Förmiddagens tystnad bryts, för den som vill, och vi avnjuter en smakrik vegetarisk lunch som efterföljs av egen tid. Kanske du vill utforska området under en skön promenad i vår härliga natur med naturstigar alldeles inpå knutarna, eller ta en simtur?

Eller bara smälta maten i lugn och ro över en bok. Framåt eftermiddagen bjuds det på ett pass Pilates tillsammans med Immo, som hjälper dig att stärka upp de inre musklerna.

Middagen serveras klockan 18:00 och du får igen avnjuta en ljuvlig vegetarisk middag tillverkad av vår kock Rosanna eller Annette. Bastun är även ikväll varm mellan kl. 20:00-22:00 och du kan i lugn och ro njuta av den friska luften och den vackra naturen ute på bastuterassen och ta dig ett dopp i sjön om kroppen så vill. Efteråt är det skönt att glida ner i sängen och sova gott.

På söndag morgon blir du väckt till ljudet av klangskålarna och det bjuds på varm dryck innan yinyogan börjar tillsammans med Malin. Frukostens mångfald avnjutes bäst under tystnad och du får gott om tid att smälta maten och kanske ta en skön promenad eller njuta av utsikten och bara koppla av. Du kommer att få uppleva ett underbart ljudbad tillsammans med någondera ljudbadsterapeut Stefan eller Annette efter att den goda lunchen serverats. Sen är det är dags att tänka på hemfärden. Retreatet avslutas på eftermiddagen klockan 15:00 och vi hoppas att du haft en skön minisemester.

450€

Följande tredagarsretreat enligt överenskommelse (max 6 pers)

Fr-sö enl.ök.
Du som vill betala med Smartum, Tyky-sedlar eller e-Passi bokar här